Commissieoverdrachtdagen

Lieve Levi's,

Om de commissies een goede start te geven willen wij zondag 1 december en zaterdag 7 december, commissieoverdrachtdagen organiseren. Op deze dagen dragen de oude commissieleden het stokje over op de nieuwe commissieleden, zorg daarom dat van beide groepen iemand aanwezig is.

Nostalgieavond

30 september, na de maaltijd, wordt weer een nostalgie avond georganiseerd op Levitas! Breng je favoriete jeugd spellen, speelgoed, knuffels en voedsel mee en herleef je kindertijd. Dit keer zullen er ook oud-hollendse spellen aanwezig zijn: spijkerpoepen, zaklopen, blikwerpen en koekhappen... Tot dan!

Levitas's got talent

Het werd tijd, jullie mogen binnenkort ook je Anders-Dan-Kano talenten vertonen op Levitas. Op maandagavond 21 oktober organiseren wij LEVITAS'S GOT TALENT! Bereid een act voor, en word met je acteer-, zang-, dans-, acrobatiek-, goochel-, instrument- of comedian-skills, het grootste talent van Levitas!

 

Vergroeningsweekend

Lieve Levitassers,

Over ongeveer anderehalve week is het alweer tijd voor het vergroeningsweekend!! Wij hebben er heel veel zin in en hopelijk jullie ook. We hebben al nieuwe enthousiaste eerstejaars, maar we zoeken nu nog enthousiaste Levitassers die ons willen helpen om het weekend een groot succes te maken! Als je kan komen stuur een mailtje naar ons!

Groetjes,

De WIC

EL CID!

De planning van Levitas tijdens de EL CID

Lustrumreünie!

Over een maand is het zover, de enige echte lustrumreünie van het tiende lustrumjaar! Als het goed is
hebben al onze trouwe leden, jong en oud, een mail ontvangen met alle informatie, maar een
geheugensteuntje kan nooit kwaad! 
Op de ledenpagina staat een lijst met ieder die aanwezig zal zijn, daar kun je een kijkje nemen of je

Voorjaarsactie

Altijd al gedroomd om de hele zomer lang te kanoën?

Welkom op de site van Levitas. Wij zijn dé enige echte studenten kanovereniging van Leiden, waar je kan toervaren, wildwater varen, vlakwater varen, kanopoloën en zeekajakken.

LEO weekend op 8 en 9 juni 2019


Om de contacten tussen de drie studentenkanovereniginen aan te halen, wordt ieder jaar een weekend georganiseerd waar de drie verenigingen samenkomen. Dit jaar nodigt Levitas de Okawanen uit Eindhoven en de Eurossers uit Enschede uit. Het belooft een gezellig weekend te worden waar je met nieuwe en oude bekenden kunt varen, eten en socializen.Commissieoverleg!

Woendag 13 februari, na de maaltijd, is het eerste commissieoverleg van dit jaar! Zit je in een commissie en heb je vragen aan het bestuur (of wil je gewoon gezellig even babbelen over wat er allemaal op de planning staat), neem dan even contact op met een van jullie lieftallige Assessoren en kom er vooral bij zitten!

EL CID 2018: Are you ready???

Bijna is het zover, dan gaat de leukste en voor de vereniging belangrijkste week van het jaar weer van start: 13 t/m 17 augustus staan wij enthousiaste Levitassers klaar bij Molen de Put om alle duizenden potentiële kanovaarders welkom te heten en ze uit te nodigen voor een kanotochtje door het prachtige Leiden! Als EL-CID'ter kun je dan ervaren hoe gaaf het kanoën en de vereniging zijn en wil je na een bezoekje waarschijnlijk ook niet meer weg! Alle Levitassers: wees erbij, want ook dit jaar is Levitas weer van de partij :) Laten we er samen een geweldige week van maken!

Pages

Subscribe to Algemene Leidse Studenten Kano Vereniging Levitas RSS