De EL CID-week

1. Levitas tijdens de EL CID-week
2. Handig om bij je te hebben als je langskomt...

   Bekijk direct ons EL CID-programma!

Je leert de stad Leiden goed kennen tijdens de introductieweek van de universiteit: de EL CID-week. In deze super gezellige week maak je kennis met medestudenten, het studentenleven, verenigingen en nog veel meer. Je ontdekt hoe leuk het is om in Leiden te gaan studeren en wat je naast je studie allemaal kunt doen. Bovendien kom je Levitas tegen, de allerleukste studentenvereniging van Leiden!

Levitas tijdens de EL CID-week

De EL CID-week is altijd een groot feest, zeker als je ook eens bij Levitas komt kijken. Dit jaar staan wij als Levitas op ons terrein op Zijlstroom 73, waar je onze mooie kantine en boten kunt zien en uitproberen. Op die manier kun je op een plezierige en veilige manier ontdekken of je het leuk vindt om te kanoën. Misschien vind je de ene boot helemaal niks, maar een andere boot juist hartstikke fijn. Dat kan! Geen enkel probleem, want er is voor ieder wat wils.

Ben je dapper en hou je van een uitdaging? Dan kun je in de EL CID meedoen aan de Levitas K1-challenge. K1's zijn heel snelle wedstrijdboten en daardoor heel instabiel. Als jij het voor elkaar krijgt om het langst van alle EL CID'ters in een K1 te zitten, win je een gratis proeflidmaatschap bij Levitas!

Levitas is niet alleen een sportclub, maar ook een gezelligheidsvereniging. En dat merk je tijdens de EL CID-week, want Levitas organiseert gedurende de gehele week allerlei leuke activiteiten. Elk dag heb je volop de gelegenheid om te komen kletsen, spelletjes te spelen, te luieren, of wat dan ook. Bovendien kun je als het donker is een nachttochtje maken en glow in the dark varen, wat een heel bijzondere ervaring is! Of zelfs in een open kano met lantaarn voorop varen over het mooie water van Leiden.

Ook 's ochtends en overdag is Levitas actief in de EL CID, bijvoorbeeld tijdens de watersportdag. Je komt er dan achter wat het inhoudt om lid te zijn van Levitas en wat de vereniging jou allemaal te bieden heeft. Mocht je daar nu al meer over willen weten, dan kun je bijvoorbeeld eens kijken bij Over Levitas.

Een EL CID-week zonder Levitas is geen echte EL CID-week. Kom ons dus opzoeken op het watersportterrein en maak kennis met onze vereniging. Ontdek wat je mist als je geen Levitasser wordt!

Handig om bij je te hebben als je langskomt...

Als je langskomt bij Levitas, wil je natuurlijk graag
even in een kano stappen. In sommige kano's kun je nat worden, bijvoorbeeld in een poloboot. Bovendien zijn niet alle boten even stabiel, wat betekent dat er een kleine kans is dat je omgaat. Opzich niet erg... maar het is wel fijn als je dan een handdoek bij je hebt. Is het prachtig weer, dan kun je ook opdrogen in de zon. Maar is het wat kouder, dan is het niet prettig om in een nat T-shirt rond te moeten lopen. Vergeet dus die handdoek niet, en neem als het even kan ook droge kleren mee (een T-shirt en eventueel een broek of rok). Een zwembroek is ook erg prettig, maar niet noodzakelijk. Als je wil kun je je omkleden in onze partytent.

Dus, nog even op een rijtje:

  • Handdoek
  • Droge kleren (T-shirt en evt. broek)
  • Zwembroek