Woensdag 13 aug

Programma van de derde dag van de EL CID, woensdag 13 augustus 2014

Let op: Elke dag kun je meedoen met de K1-challenge. Blijf jij het langst van alle EL CID'ters in een K1 zitten? Dan win je een GRATIS PROEFLIDMAATSCHAP!

10.00-11.00

Ochtendgymnastiek    Een ontbijt is lekker, maar echt wakker word je er niet van. Daarom kom je na je ontbijt naar Levitas, want van ochtendgymnastieken wordt iedereen weer fris en fruitig. Kom om 10 uur naar Levitas voor de ideale start van je dag!
10.00-18.00 Sportblok    Tijdens het sportblok leer je alle sportverenigingen kennen. Hou je van sporten, dan is dit de leukste dag van de EL CID. Natuurlijk vind je Levitas ook tussen alle kraampjes. Je kunt bij ons terecht voor alle informatie die je over de vereniging wilt hebben, van vaarregels tot lidmaatschap. Het sportblok vindt plaats op het USC - het Universitair Sport Centrum, gelegen aan de Einsteinweg.
Zoek je een leuk alternatief voor het Sportblok, dan kun je ook bij Molen de Put terecht. Daar zit Levitas de hele dag en kun je langskomen voor een kanotochtje, een spelletje, een leuk gesprek of waar je dan ook zin in hebt.
18.00-20.00 Diner    Voor het avondeten ben je ingedeeld bij een bepaalde vereniging, misschien wel bij Levitas! Het kan zijn dat je bij de eerste shift (vanaf 18.00 uur), dan wel bij de tweede shift (vanaf 19.00 uur) bent ingedeeld.
20.00-22.00 Kanopolo    Lijkt het je wat om een potje kanopolo mee te spelen in ons kanopoloteam? Blijf dan na het avondeten even hangen en stap in een poloboot. Zo ervaar je hoe het is om zelf te varen, in een team mee te spelen en misschien wel... hoe het is om te scoren vanuit een boot!
Sprinttraining    Naast kanopoloën is het ontzettend leuk om te varen in een vlakwaterboot. In zo'n boot kun je veel sneller dan in een poloboot. Elke dinsdag hebben we bij Levitas een sprinttraining, en in de EL CID gaan we daar gewoon mee door. Doe je ook mee?
22.00-01.00 Glow-in-the-dark varen    Elke EL CID-avond kun je langskomen voor een Glow-in-the-dark tochtje door het centrum van Leiden. Een unieke ervaring die je niet mag missen! We vertrekken vanaf Molen de Put en komen daar ook weer terug.
Kampvuur    Ook vandaag ontspannen we 's avonds bij een knapperend vuurtje. Even lekker uit de drukte stappen en tot jezelf komen bij Levitas... heerlijk!

 


<<  vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | volgende  >>