Belangrijke Mededelingen Bestuur

 

Beste leden, lieve commissies,

Vanuit het bestuur moeten wij belangrijke mededelingen doen en vanwege de mogelijkheid dat niet iedereen het gehele Babbelboek leest (begrijpelijk) hier een iets wat meer statische plaats. De mededelingen zijn de volgende:
 

 1. Aquamania heeft ons gevraagd of we bij de swim-in over twee weken op vrijdag 8 juni. Mensen kunnen leveren om te helpen voor de veiligheid. We worden gevraagd om in een boot, ik denk dat poloboten het beste zijn, langs de route te liggen om zwemmers in nood te helpen, in de grachten van Leiden. Mensen van Aquamania gaan in de Leidse grachten een stuk zwemmen. Ik hoop dat jullie ons en Aquamania zouden kunnen helpen. Het gaat net als vorig jaar om ongeveer 6 a 7 kanoërs.

  Ik weet dat we jullie een beetje kort dag benaderen maar wil graag voor de 30e uitsluitsel hebben of men zouden kunnen helpen.
   

 2. De vacature voor het bestuur van A.L.S.K.V. Levitas 2012 - 2013 is geopend. Het huidige bestuur is op zoek naar betrokken leden die de vereniging een jaar kunnen ondersteunen. Het bestuur moet minstens uit drie personen bestaan met de functies: Praeses (voorzitter), Ab-Actis (Secretatis) en Quaestor (Penningmeester). Maximaal kan het bestuur uit 5 personen bestaan.

  Stel nou dat je geinteresseerd bent in een bestuursfunctie of vraag je je af wat het precies inhoudt, dan vraag ik jullie een van de bestuursleden te benaderen en hij zal je vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Mail of bel ons en val ons op alle manieren lastig die je wilt!
   

 3. Het bestuur wil iedereen vragen die persoonlijke spullen op de loods heeft daar zijn naam op te zetten of in een tas te doen die voorzien is van een naam. Er zijn al enkele problemen voortgekomen uit ongelabelde kledingstukken en wanneer jouw naam op de kleding staat, of voorzien is van een label, zal dit niet meer gebeuren. Ook de plaats van persoonlijke spullen moet gescheiden zijn met verenigingsspullen wanneer dat kan.

  Binnenkort zal er ook weer geklust worden; Let dus op je spullen! Zorg dat je naam op je spullen staat!

Dit waren de mededelingen! Neem contact op met het bestuur wanneer je vragen of opmerkingen hebt via bestuur@levitas.nl of spreek ons gewoon aan!

Met vriendelijke groeten namens het bestuur!

Tobias Schrama
Praeses