Inschrijfformulieren

1. NED Inschrijfformulieren
2. ENG Registration forms

Op deze pagina vind je de verschillende lidmaatschapsformulieren van Levitas, zowel de Nederlandstalige als de Engelse versies.

Inschrijfformulieren

Word je lid van Levitas nadat je de EL CID-week hebt gelopen, dan teken je voor een proeflidmaatschap. De EL CID-week vindt jaarlijks in augustus plaats (je leest er hier meer over). Je kan natuurlijk ook lid worden zonder deel te nemen aan de EL CID! Je moet wel nog student zijn. Het proeflidmaatschap is direct geldig nadat je het inschrijfformulier hebt ingevuld en ingeleverd, en het loopt door tot 1 november van datzelfde jaar. Ben je proeflid, dan wordt je lidmaatschap niet automatisch verlengd.

Als je de introductiecursus hebt afgerond kun je een jaarlidmaatschap nemen. Dat gaat in op 1 november, is doorlopend en wordt automatisch verlengd.

Word je in de zomer lid van Levitas, bijvoorbeeld tijdens de Voorjaarsactie, dan teken je voor een zomerlidmaatschap. Dit loopt van mei tot 1 november, waarna het automatisch in een jaarlidmaatschap wordt omgezet.

Onder Lid worden? vind je meer informatie over elk type lidmaatschap. Voor vragen kun je contact met ons opnemen via [email protected].

Registration forms