Eerstejaars kanopolotournooi

Lieve jongens en meisjes eerstejaars!

Vandaag, woensdag 5 september, is er een eerstejaars kanopolotournooi. En dat kun je natuurlijk niet missen! Zorg er dus voor dat je vanaf ongeveer 17.30 uur op Levitas bent, dan gaan we knallen!

Wist je dat kanopolo een internationaal bekende sport is? Op woensdag 5 september houden wij niet alleen een tournooi op Levitas, maar dan beginnen ook de wereldkampioenschappen kanopolo in Polen. Je leest meer over EK's en WK's op Kanopolo.org. Ook op Wikipedia is er vanalles over kanopolo te lezen. En op deze website zijn tientallen links te vinden naar kanopolo gerelateerde onderwerpen, met veel informatie over merken van boten en peddels, kanowinkels en meer.

Je vindt hier een leuk kanopolofilmpje van het EK 2011 in Helmond. Ook op de Levitassite zelf staan info, foto's en filmpjes, onder andere hier en hier. Allemaal de moeite waard om eens te bekijken.

Kanopolo is een prachtige sport. Met iedere volgende keer dat je in een boot zit word je sneller, behendiger en sterker. Gewoon vaak doen dus!

Kanopolo