De clubkampioenschappen komen er weer aan!

Beste Levitassers,

Komend weekend is het dan eindelijk zover...

13-10-2012: Levitas Clubkampioenschappen!

We gaan er dit jaar weer een groot feest van maken, met vele spannende onderdelen en mooie prijzen. Een dag lang sport, gezelligheid, aanmoedigen, lekker eten, en... nog veel meer. Kom ook!

Zoals elk jaar worden er drie prijzen uitgereikt: een prijs voor de beste mannelijke Levitasser, een prijs voor de beste vrouwelijke Levitasser en een speciale prijs voor de beste eerstejaars. De beste zijn betekent niet alleen dat je hard vooruit kunt varen. Er komt een grote portie behendigheid, moed en zelfvertrouwen bij kijken, en misschien ook wel een klein beetje geluk. Want er wordt vooruit, achteruit en zonder peddel gevaren, over verschillende afstanden. Er wordt ook gepoloed. Om de beste te zijn moet je dus van alle markten thuis zijn.

Het is de oplettende Levitassers onder ons vast al wel opgevallen dat er opvallend veel getraind wordt in vlakwater- en poloboten... en dat kan maar een ding betekenen: Levitas bereidt zich voor op wat een prachtige zaterdag gaat worden, waarschijnlijk de mooiste zaterdag van het jaar. Want de Clubkampioenschappen staan weer voor de deur!