beginnerstoertocht en kleimiddag

Aanstaande zaterdag (19 oktober)om 10 uur hebben de eerstejaars hun eerste kans om kennis te maken met het toervaren. De tourcie organiseerd namelijk een beginnerstoertocht. De tocht die we gaan varen, door Fabian 'rondje safari' genoemd laat je kennis maken met de binnenstad van Leiden vanuit de kano en zal je daarnaast laten kennis maken met ... helaas dat houden we nog even geheim ...

Iedereen is welkom, zowel eerstejaars als ouderejaars ter begeleiding. Er is geen goede reden mogelijk om je niet op te geven want het is leuk, het is niet te ver, het duurt niet te lang, je kunt stabiele boten kiezen (toerboten of de SK2 bijvoorbeeld), het belooft lekker weer te worden en het wordt vooral heel gezellig en leuk! Zeker als je daarna nog gezellig aanschuift bij de kleimiddag van de ADKA.

Geef je daarom allemaal op door je in te schrijven op de inschrijflijst op de deur of door te mailen naar tourcie@levitas.nl onder vermelding van je naam en de gewenste boot.

Vergeet niet om de juiste kleding (geen katoen maar bijvoorbeeld een thermo) en voldoende drinken en eten mee te nemen zodat we goed voorbereid op pad kunnen.

Tot zaterdag!