De Lustrum Winterspelen 2014!

Levitas,

Ondanks alle aandacht voor vaaractiviteiten, kent Levitas, zoals jullie allemaal weten, ook een bloeiende binnensportcultuur. De tafelvoetbaltafel kent geen moment van rust gedurende de borrels, en ook het wiebelplankje is sinds kort onderwerp van competitie geworden. Voeg hier nog een paar sporten aan toe, zoals darten, sjoelen, Twister en gamen, die weliswaar niet in de kantine worden beoefend, maar toch zeker door individuele Levitassers, en er staat een prachtig programma voor een Levitas Lustrumactiviteit!

Daarom, en let goed op, worden op 8 maart om 13:00 uur stipt, de officiële Levitas Lustrum Winterspelen geopend, het tweede lustrumevenement van het jaar. Als de gong geslagen heeft, zullen we ons onderdompelen in een middag en avond vol tafelsportgeweld, vingerkrachtpatserij en evenwichtskunstvertoon.

Aanmelden
Als deelnemer...
Hoewel de Winterspelen in de vorm van een competitie gegoten zijn, is het natuurlijk een activiteit voor iedereen, en het zou fantastisch zijn als velen, zo niet allen, zich opgeven als deelnemer. Aanmelden gaat als volgt: je zoekt een teamgenootje en bedenkt een teamnaam. Let op: elk team bestaat uit twee leden; familieleden of potentiële huwelijkspartners mogen niet samen in een team. Daarna kun je je via het inschrijfformulier op de deur in de kantine, óf via deze link aanmelden. Vergeet daarbij niet aan te geven of je een camera meeneemt en of je blijft eten 's avonds!

Of als scheidsrechter...
Ook de machtswellustige Levitassers die liever het lot bepalen dan aan de loterij meedoen, zijn van harte welkom. We hebben namelijk een flink aantal scheidsrechters nodig om onze verhitte topsporters uit elkaar te houden. Dus, lijkt het je leuk om voor kasteelheer, koning of God te spelen, geef dan op het inschrijfformulier aan dat je scheidsrechter wil zijn. Let wel, scheidsrechters kunnen niet als deelnemer meedoen aan de Winterspelen.

Levitas, wij zien u weder op de achtste maart,

U zijt gegroet,
De lustrumcie