Levitas got Talent 2014!

Dé talentenjacht van Nederland vindt plaats op maandag 31 maart 2014!

Talentvolle Levitassers showen hun kwaliteiten tijdens "Levitas got Talent 2014". Bijzonder, stijlvol, opwindend (zie afbeelding) en gewoon super cool!

Een professionele jury zal alle optredens beoordelen op kwaliteit en originaliteit. En ook het publiek kan stemmen op hun favoriete kandidaat. Uiteindelijk zal de jury twee prijzen uitreiken: de juryprijs voor het beste en leukste optreden, en de publieksprijs. Het belooft een spannende strijd te worden.

Levitas got Talent, daar moet je bij zijn! Maandag 31 maart 2014 om 20.00 uur (na de maaltijd). Kom ook en moedig jouw favoriete kandidaat aan. Wie weet gaat hij of zij er aan het eind van de avond vandoor met die felbegeerde prijzen!

Informatie

 - Hoe meld ik mij aan voor Levitas got Talent 2014?
Wil je deelnemen aan Levitas got Talent, stuur dan een mailtje naar adka@levitas.nl en laat ons weten wat je gaat doen. Je bent helemaal vrij om te doen wat je wil: dat kan iets muzikaals zijn, een toneelstuk, het voordragen van een gedicht, het showen van je eigen kunstwerken, een goocheltruc, een dansje, een striptease... alles mag, en iedereen kan meedoen!

Wil je introducees meenemen, laat het ons dan alsjeblieft weten. Dan houden we zicht op het aantal mensen dat aanwezig zal zijn.

 - Wat zijn de kosten?
Het is gratis om deel te nemen of om te komen luisteren. Toch zijn er wel kosten gemoeid met de organisatie van Levitas got Talent. Daarom zal er de hele avond een spaarvarken op de bar staan, waar iedereen een vrijwillige bijdrage in kan deponeren. Jouw donatie maakt het mogelijk om ook in komende jaren leuke ADKA-activiteiten te kunnen blijven organiseren. Alvast hartelijk bedankt!

 - Waar vindt Levitas got Talent 2014 plaats?
Net als vorig jaar vindt Levitas got Talent plaats in de kantine van Levitas, Zijlstroom 73, Leiderdorp.

 - Waar kan ik terecht met mijn vragen over Levitas got Talent 2014?
Stuur een mailtje naar adka@levitas.nl met al je vragen. Je kunt de leden van de ADKA ook aanspreken op Levitas. En natuurlijk zijn we te vinden op Facebook. Schroom niet om je vragen te stellen!