Oude Rijn Schoon

Als Levitas zullen we in twee groepen meedoen. De eerste is een varende groep, die om 14.00 uur op Levitas verzamelt, en van de Leidse haven tot Rijnsburg helpt met het water schoonmaken. Verder maken we daar gewoon een leuk tochtje van. Bij de haven zal de burgemeester ook de Leidse opening van het evenement houden, waar we bij zijn.

De tweede ploeg staat rond 16.30 uur op de kant bij km 44 (is gewijzigd), bij de Haagweg in zuidwest Leiden, en maakt daar de waterkant schoon (op hetzelfde moment dat de vaarders daar ook zijn).

Dit is deel van een groter evenement op Wereld Water Dag, zie ook de website www.ouderijnschoon.nl. Van de organisatie krijgen we materiaal om zelf niet vies te worden, zoals handschoentjes en schepnetten. De overige kilometers worden door andere organisaties schoongemaakt. Als het doel gehaald wordt zijn we er met 1000 mensen aan bezig! Mooi om aan mee te doen toch?

Wil je ook meedoen op zaterdag 22 maart, met de tocht of op de kant? Mail dan naar dingescie@levitas.nl, of schrijf je in op de lijst in de kantine!