Lustrum LEO-weekend op 3 en 4 mei

Schrijf je nu in voor het LEO-weekend!

Beste Levitassers,

Noteert in uw agenda: op 3 en 4 mei wordt het jaarlijks terugkerende LEO-weekend weer georganiseerd (door Levitas!). Euros uit Enschede en Okawa uit Eindhoven komen in dat weekend hier naartoe, waardoor de studentenkanofamilie compleet is. Dit LEO-weekend is bovendien bijzonder, want het staat in het teken van het lustrum. Daar moet je gewoon bij zijn!

DAG 1  Zaterdag 3 mei
We trappen het weekend af... aan zee! Deze zaterdag wordt een heerlijk dagje aan het strand, waar we gaan zonnen, voetballen, brandingvaren, frisbeeën en nog veel meer. Na afloop eten we op Levitas van een heerlijke - door de Lustrumcommissie klaargemaakte - avondmaaltijd. Het avondprogramma staat nog niet helemaal vast, maar een kampvuur met muziek, spelletjes en chocolademelk staat hoog op ons verlanglijstje.

DAG 2  Zondag 4 mei
Als iedereen een beetje aan het felle daglicht gewend is op de vroege zondagmorgen, zullen de officiële Nederlandse Studentenkampioenschappen van start gaan. Gedurende de hele dag zal er met Eurossers (?) en Okawanen gestreden worden om de hoogste eer in de disciplines van het kanopolo en het vlakwatervaren. Belangrijk detail: naast persoonlijk gewin varen jullie ook voor de eer van Levitas, en ook die eer is een prijs waard!

Zijn er kosten verbonden aan het LEO-weekend?
Voor dit weekend zullen we - natuurlijk - alleen de maaltijdkosten in rekening brengen. Als je het hele weekend meedoet (dat wil zeggen: 2x lunch, 2x avondeten), schat dan de kosten onder de 10 euro. Eet je minder vaak mee, dan betaal je logischerwijs ook minder.

Hoe meld ik me aan?
Meld je aan via deze link! Aanmelden gaat per dag, en ook willen we graag weten of je zaterdagavond en/of zondagavond meeëet, én of je een camera kunt meenemen, zodat we de mooie herinneringen aan dit fantastische weekend kunnen vastleggen.

Voor vragen over de zaterdag is Oskar het aanspreekpunt, voor de zondag kun je Joost of mij aanschieten - nou ja...

Groeten namens de Lustrumcommissie,
Tim