Maandag 11 aug

Programma van de eerste dag van de EL CID, maandag 11 augustus 2014

Let op: Elke dag kun je meedoen met de K1-challenge. Blijf jij het langst van alle EL CID'ters in een K1 zitten? Dan win je een GRATIS PROEFLIDMAATSCHAP!

10.00

Bij Molen de Put staan we klaar om je te ontvangen! Kom gezellig langs en maak kennis met de vereniging. De hele week door kun je komen varen, of gewoon lekker ontspannen bij de tent.
12.00-18.00 Stadsspel    Kom samen met jouw groepje naar Levitas en ga de uitdaging aan om alle kegels omver te krijgen... kanobowlen op een zeepbaan, met jouw mentor in de boot: plezier is gegarandeerd!
18.00-20.00 Diner    Voor het avondeten ben je ingedeeld bij een bepaalde vereniging, misschien wel bij Levitas! Het kan zijn dat je bij de eerste shift (vanaf 18.00 uur), dan wel bij de tweede shift (vanaf 19.00 uur) bent ingedeeld.
20.00-22.00 Spelletjesavond    Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd... en dus doen we allerlei leuke dingen bij Levitas; ook spelletjes! Tijdens de spelletjesavond doen we alles waar we zin in hebben en vooral waar jij (aankomend Levitasser!) zin in hebt. Voor je dagelijkse portie plezier moet je absoluut bij Levitas zijn.
22.00-01.00 Glow-in-the-dark varen    Elke EL CID-avond kun je langskomen voor een Glow-in-the-dark tochtje door het centrum van Leiden. Een unieke ervaring die je niet mag missen! We vertrekken vanaf Molen de Put en komen daar ook weer terug.
Kampvuur    Wat is er fijner dan 's avonds, na een lange EL CID-dag, ontspannen bij een kampvuur? Even lekker uit de drukte stappen en tot jezelf komen bij Levitas... heerlijk!

 


vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | volgende  >>