Dinsdag 12 aug

Programma van de tweede dag van de EL CID, dinsdag 12 augustus 2014

Let op: Elke dag kun je meedoen met de K1-challenge. Blijf jij het langst van alle EL CID'ters in een K1 zitten? Dan win je een GRATIS PROEFLIDMAATSCHAP!

10.00-14.00

Misschien heb je niet zoveel zin om naar het 'faculteitenblok' te gaan. Je hebt de universiteit waarschijnlijk al eens bezocht tijdens een open dag, en nu wil je liever de stad en de verenigingen leren kennen. Dat kan! Bij Levitas kun je de hele dag terecht voor gezelligheid, sportiviteit en ontspanning.
14.00-18.00 Watersportfestival    Tijdens het watersportfestival maak je kennis met alle verschillende watersportverenigingen. Elke vereniging geeft een korte demonstratie. Levitas zal met verschillende vlakwaterboten op het water liggen, waaronder ook een K4 - een vierpersoonskajak. Maar je zult ook andere typen boten op het water zien, zoals poloboten. Dit jaar vindt het watersportfestival plaats in het Huigpark, dat gelegen is aan de Maresingel.
18.00-20.00 Diner    Voor het avondeten ben je ingedeeld bij een bepaalde vereniging, misschien wel bij Levitas! Het kan zijn dat je bij de eerste shift (vanaf 18.00 uur), dan wel bij de tweede shift (vanaf 19.00 uur) bent ingedeeld.
20.00-21.30 Kanobowlen    Wil jij uitblinken in een potje kanobowlen? Dit is je kans! Kom langs bij Molen de Put, alleen of met je groepje, en speel mee met dit geweldige kegelspel.
21.30-01.00 Glow-in-the-dark varen    Elke EL CID-avond kun je langskomen voor een Glow-in-the-dark tochtje door het centrum van Leiden. Een unieke ervaring die je niet mag missen! We vertrekken vanaf Molen de Put en komen daar ook weer terug.
Filmavond    Heb je zin in ontspanning en gezelligheid, dan kom je naar de filmavond van Levitas. Het doek van de partytent is ons eigen bioscoopscherm. Welke film(s) we gaan kijken is nog een verrassing...

 


<<  vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | volgende  >>