De EL CID is voorbij: lid worden kan nog steeds!

Beste aankomende student,

Aan de mooiste week van het jaar is helaas een einde gekomen: de EL CID 2014 is niet meer. Bij het flauwe licht van een flakkerend stompje kaars wachten mama's en papa's eenzaam de komst af van zoon of dochter lief. Maar zullen de kinderen nog wel huiswaarts keren, nu zij van het heilzame Leidse grachtenwater hebben geproefd? Zullen zij ooit nog naar huis fietsen, nu ze de weg naar Levitas hebben leren kennen?
Het antwoord is nee.

Want eenmaal gevangen door de kanokoorts, die bovendien zeer besmettelijk blijkt, is er geen weg meer terug. Eenmaal gegeten bij Levitas, vervaagt onherroepelijk de herinnering aan de worteltjes van mama en de karbonade van papa. De Sturm und Levi-Drang is meedogenloos. En dat is precies de reden dat je deze site bezoekt: je hebt Levitas ontdekt, maar je hebt je nog niet ingeschreven. Foei! Een grote fout, die je gelukkig nog kunt herstellen:

Heb je door omstandigheden de EL CID niet kunnen lopen, of was je tijdens de EL CID niet in de gelegenheid om te komen varen? Kom dan alsnog! Laat ons weten dat je interesse hebt door een mailtje te sturen naar wic@levitas.nl, en dan nemen we direct contact met je op.

Tot op Levitas!