Een Weekendje Levitas

Levitasser!

Bij deze word je om de oren gemept met een introductie waarvan je de klapperende slakkenhuizen en flapperschelpen nog lang zult heugen. En ach, nu je toch verstrikt bent in de geniepige netten van de WIC-lobby, kun je net zo goed even doorlezen.

Namelijk, van vrijdag 3 tot en met zondag 5 oktober wordt Levitas in drievoud aan u gepresenteerd, in een weekend waarin de loods ons bed, de DW onze douche en varen ons leven is.  Daar gaan we:

  • Leer op vrijdagavond bij de Vossenjacht de Levitassiaanse commissies kennen, óf laat zien wat voor fantastische en nuttige activiteiten jouw commissie organiseert.
  • Op zaterdagochtend klinkt vanaf 10:00 uur het startschot van de Clubkampioenschappen! Ja, er wordt gepolood. Ja, we gaan sprinten. Ja, er is een op-je-handjes-klasse. En ja, er is een eerstejaarsprijs. Heeft deze dag nog meer uitleg nodig?
  • Om dit prachtige weekend af te sluiten, staat er zondagochtend nog een toertocht op het programma. Toertocht Morgenstond is de naam, en spierpijn is geen excuus om niet te komen!

Ik weet wat u wil vragen, en dit is het antwoord: inschrijven doe je hier!

Mocht dat niet het juiste antwoord zijn, dan kun je altijd nog een mailtje naar de WIC (wic@levitas.nl) sturen, óf me even aanspreken of Levitas of waar ik ook mag zijn.

Gegroet, namens de WIC, ADKA, Tourcie, VWWcie en Polocie,

Tim