Serious Request

Zoals jullie waarschijnlijk al weten komt het Glazen huis naar Leiden dit jaar! Vanaf 18 december staat het glazenhuis bij de beestenmarkt en daarom moeten we natuurlijk geld inzamelen. Er zijn al vele initieven bedacht en we werken samen met andere verenigingen zoals de Blauwe Schuit om geweldige activiteiten te plannen.

Binnekort begint de 24h-filmmarathon; namelijk op 26 november om 21:00; Dit is na de Mat dag en voor hen die daar werk verrichten kunnen we vast een overeenkomst bedenken voor avondeten.

Laat zien dat jullie filmliefhebbers zijn voor het goede doel en bied op de films die je wil zien per genre. Hoe hoger je inzet, hoe groter de kans dat hij ook gedraaid wordt.

Deelname kost 2eu en moet betaald worden aan Levitas. Ook het bieden kan via die rekening maar vermeld dan in de mededelingen naar welke film het moet.

Wij hopen jullie allemaal te zien op de Mat-dag en de filmavond om te genieten van het schoon op het witte doek.

De lijst is in te zien via de volgende link (http://goo.gl/r5tJ1). Deze lijst kan alleen veranderd worden door de orginisatoren, Tobias en Christina en ook enkel zij weten wie precies hoeveel geld hebben gedoneerd.

 

De teller van donaties staat al op 24eu!

Tobias Schrama
Christina Kallianidou
Glazenhuis Organisatie Levitas