Materiaaldag zaterdag 26 nov a.s.

Lieve Levitassers,

Ook de MAAAC krijgt bij deze zijn vuurdoop; via deze weg willen we e.a. vooraankondigen over de materiaaldagen. De bedoeling is dat er van tevoren al een beetje duidelijk is welke klussen gedaan moeten worden, om mensen alvast enthousiast te maken om mee te helpen. Maar...

...dat is nog niet alles! Het enthousiasmeren kenmerkt ook de insteek van de MAAAC van dit jaar: we maker er een fuif van! Te weten, zaterdag zal er naast de lunch nu ook een GRATIS avondmaaltijd beschikbaar zijn voor de mensen die de hele dag hebben geklust, want, dat moet beloond worden! Hierna zal waarschijnlijk de eerste editie van de tafelvoetbalcompetitie '11-'12 losbarsten, dus, wil je geen kostbare puntjes voor het klassement morsen, kom dan vooral langs! Om aansluitend natuurlijk te genieten van de geweldige filmmarathon, georganiseerd door de ADKA.

We zouden het bijna vergeten, maar er gaat natuurlijk ook geklust worden. Op het menu staat:

  • kantine/loods: de electronica in de kantine en loods weer werkend krijgen
  • kantine: ons ontdoen van nare luchtjes...
  • buiten: de fietsenstalling wat behagelijker maken
  • boten: de Glider, Pluf, SK2 en overige boten weer in tip-top shape brengen
  • accessoires: de lekkende spatzeilen plakken / oplappen en wat helmpjes fixen
  • trailers: het trailersnoer stress-proof maken

Of, is er nog iets dat de MAAAC over het hoofd heeft gezien, waar je veel liever aan wilt klussen? Hoe dan ook, kom gezellig langs bij de eerste materiaaldag van het nieuwe Levitas-jaar. Om 11u staat de koffie klaar en zullen de klusjes verdeeld worden, om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Enne, als je komt, kun je dat dan even op het Babbelboek posten?
Dan weten we wat we moeten verwachten, en kan er adequaat ingekocht worden :-)

Tot zaterdag!
De MAAAC